El passat divendres 07 de Novembre es donà inici oficiòs a la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa. La Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa 2008, neix com ja és habitual sota l’aixopluc de la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa, i n’és la mostra de la voluntat de servei de les entitats i associacions que hi formen part, de la seva voluntat de servei vers els ciutadans i ciutadanes.

En aquest sentit, va obrir el foc de les activitats, l’ Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa amb l’organització d’una cantada d’Havaneres a càrrec dels Pescadors de l’Escala com ja és habitual des de fa dos anys, a un nou espai al barri, la Plaça Carme Monturiol.

La fi de festa fou molt lluida amb el servei gratuït per tots i totes qui assistiren a l’event, d’un rom cremat que ens traslladà a tothom al millor dels racons de la Costa Brava.

Amb una assistència de més de 300 persones, des de l’Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa s’ha posat de manifest que la gent que viu al barri del Camp de l’Arpa desitja que per fi, les entitats i associacions, s’hagin plantejat novament treballar per aquest barri, concentrant un bon calendari d’actes en aquesta zona, molt oblidada tradicionalment a l’hora de programar-ne activitats per les associacions històriques del Clot.

La programació de xerrades i col·loquis aixì com la propera celebració d’una festa infantil amb xocolatada final el proper divendres 14 de Novembre a la plaça de Can Robacols, ens fa pensar que els veïns i veines del Camp de l’Arpa ja no haurem de fer reviure el vell esperit de les festes majors del Carrer Nació, per a recordar el significat de FESTA GRAN.

Sembla que per fi es té en compte i es considera que EL CAMP DE L’ARPA TAMBE EXISTEIX ¡

Anuncis