És del tot habitual que quan volem expressar el nostre parer, es costum fer-ho en aquelles situacions en les que la situació ha esdevenigut en quelcom negatiu, hem estat mal atesos, el servei ofert ha estat pèssim o simplement pretenem denunciar-ne alguna actuació o acció que ens afecta.

Mitjançant aquesta bitàcora personal vull a partir d’ara deixar de manifest el que em fa sentir una veritable PASSIÓ PER B@ARCELONA.

Comença aquí un relat d’aquelles petites accions que fan que la nostra convivència al barri en sigui cada dia millor, a un barri, on tot sigui dit, hem d’estar orgullosos de viure-hi, perque tot i els seus petits defectes i necessitats, podem expressar-ne que sabem el que es la qualitat de vida d’un gran poble en progrés, amb els serveis i prestacions d’una gran ciutat. Aixì és el CLOT.

1. REMODELACIÓ DEL CARRER VERNEDA

El Districte de Sant Martí, tot i trigar-ne més del que els veins i veines dessitjavem, ha complert amb una necessitat de tots i totes els que hem de dur, per exemple, els nostres fills i filles a escola, transitant pel carrer Verneda.

El projecte d’enxamplement de la vorera de mar d’aquest carrer, projecta tot i que a petitat l’escala, una de les demandes que els veins i veines fem a sovint els nostres gobernants, preocupar-se de les petites coses qüotidianes.

Aquest carrer, esdevinguè durant un temps en una petita-trampa pels vianants que teniem que passajar per aquesta via. Una via amb voreres molt estretes i malmeses, que en alguna ocasió han ocasionat alguna que altra caiguda. Un carrer fet més pel tràfic rodat que pel passeig peatonal.

Ja en tenim moltes de ganes de fer-ne nostre aquest carrer, de convertir-lo de nou en una petita arteria peatonal guanyada a l’automòbil.

Aquest és l’estat actual de les obres, de ben segur, ben aviat podrè publicar-ne una fotografia amb una nova i enlluarnadora faceta, un carrer pensat per tots.

Anuncis