Amb incredulitat vivim aquests dies desprès de reviure els trists aconteixements on una rauja de pagesos violents va arremetre de forma increïble i salvatge contra instalacions públiques de l’administració catalana i contra els cossos de seguretat.

I és que aquest és l’ única resum que en podem fer de les mobilitzacions dels pagesos protestant a Reus contra els baixos beneficis dels productors actualment i els elevats costos dels intermediaris agrícoles.

El que inicialment semblava una assenyada protesta que, crec haguès comptat amb el suport civil de bona part de la societat catalana, va derivar, per acció i iniciativa activa, d’un grup de descerebrats que destinà les seves ires personals contra els béns públics, llançant tota mena d’objectes i iniciant una agressió en tota regle contra els cossos policials presents per a mantenir l’ordre públic.

Un cop provocats els incidents, ara sembla que, desprès de rebre la lògica resposta policial, els pagesos agressors haurem d’alçar-los a divinitat i com ja ve éssent massa habitual, penjar les culpes en el Conseller Saura i el cos de Mossos d’Esquadra.

Serveixin aquestes línies per fer evident, a títol personal, les següents reflexions:

a) És intolerable demanar responsabilitats polítiques per reprimir una agressiva, violenta i provocadora conducta d’un grup de pagesos enfollits d’ira.

b) Exigir responsabilitats als violents, en especial dessitjant veure dimissions entre la direcció d’Unió de Pagesos, responsables directes dels violents esdeveniments.

c) El meu suport personal, en especial als Consellers Saura i Llena, en absolut responsables de fer complir l’ordre.

Lamentablement, veig l’obscura ombra política mal intencionada darrera d’Unió de Pagesos intentant mitjançant la manipulació social, mediàtica i de pressió judicial al màxim, per a assolir dimissions polítiques del tot indamissibles.

És oer tot això que veien el que aquests dies vivim expreso un contundent:

¡ UNIÓ DE PAGESOS; EXIGIM DIMISSIONS JA !
AMB CONTUNDENCIA, EXPULSEU ELS VIOLENTS DE LA SOCIETAT

Anuncis