Cap país d’Europa pot pressumir a ahores d’ara d’haver liquidat en pocs mesos tot un sistema basat en l’estat del benestar social i col·lectiu on l’estat és el garant d’un seguit de prestacions i suports d’índole social, com Espanya.

No recordo en 40 anys un abordatge del mercat laboral tan salvatge, agressiu, reaccionari i atemptador contra els drets més fonamentals dels treballadors i treballadores, com la presentada pel Partit Popular, amb el suport que mai oblidarem de Convergència i Unió.

No detallaré el que suposa per qualsevol treballador o treballadora aquesta autèntica contrareforma social, que aprofita els suports electorals i les necessitats dels governs d’actuar davant la crisi global, per gairabé aniquilar drets i deures amb un sol cop de puny.

Si voleu consultar l’autèntic significat d’aquesta reforma laboral, premeu sobre el següent enllaç i informeu-vos-en.

Anuncis