Els socialisme barceloní celebra el mes de maig, període en el que recordem i celebrem el naixement de la construcció d’una Europa dels pobles, -de l’actual Unió Europea-, d’una forma, si més no original.

Sota el pretexte de parlar i debatre de forma distesa al voltant de temes d’interés europeu, la Secretaria d’Europa del PSC de Barcelona, ha organitzat un seguit d’activitats de discusió i debat en un entorn amè i compartint uns aperitius.

Neixen les bodeguilles europees socialistes que pretenen apropar la construcció d’una Europa unida, des de la perspectiva de les necessitats i objectius vitals dels ciutadans i ciutadanes que la conformem.

L’Europa de les persones a debat. Aspectes com la construcció d’una identitat europea, el futur i reforma de les institucions, la necessitats de normes, tractats i lleis fonamentals que unifiquin el futur de serveis bàsics comuns o l’entern debat entre sobirania i concessió federal, seran aspectes que es tractaran a les bodeguilles europees a partir d’ara.

La primera sessió es celebra al local del PSC a Sarrià-Sant Gervasi el dia 16 de maig, data amb les que inaugurem aquests nous formats de debat i discusió política, amb la presència de Mateo Sorinas, ex Secretari General de l’Assemblea del Consell d’Europa i Eliana Camps, responsable de la Secretaria d’Europa del PSC de Barcelona, amb la moderació de la regidora socialista Sara Jaurrieta.

Imagen

Anuncis