ImatgeEn un nou geste d’obertura, el PSC Barcelona ha presentat recentment una campanya de crowdfunding o finançament col·lectiu en xarxa. Aquesta fòrmula de finançament que ha posat en marxa el PSC, suposa una mostra més de l’intent del socialisme barceloní per regenerar la política i obrir-la al màxim a la ciutadania.

Després de l’aposta per la transparència amb la publicació a la xarxa de les dades estadístiques del partit i la seva militància, les dades econòmiques i els sous dels i les càrrecs públics, arriba un nou exercici de màxima democratització amb una nova fòrmula de finançament dels projectes polítics.

El PSC Barcelona demostra un cop més estar molts pasos per endevant de la resta de forces polítiques del nostre país, assumint riscos notables per transformar la política i obrir a la societat el funcionament, l’organització i les decisions més trascendentals.

La campanya d’aportacions de fons a canvi de petites recompenses, -basades més en el valor emocional que en l’econòmic-, esdevé un nou capítol d’imaginació i transformació de les formes clàssiques i tradicionals de fer política, alhora que suposa un glop més d’esperança que en el futur els partits assumiran en bona part aquestes mesures, ara inovadores a casa nostra.

 

Anuncis