El dia 1 de desembre, arreu del mon es commemora el Dia Internacional contra la SIDA, una de les més greus pandèmies que mata milers de persones cada any arreu del mon.

Coincidint amb aquesta data, Homes Igualitaris Socialistes (HIS) hem iniciat una campanya a les xarxes per evidenciar que tot i que la malaltia es mostra mortal en moltes ocasions, és vital que amb el sexe hom prengui tota mena de mesures de protecció per evitar el contagi.

Per molts esforços que des de fa anys es venen fent en l’àmbit informatiu i preventiu, continúa sent de vital importància no ignorar les mesures de seguretat al mantenir relacions sexuals.

La campanya en xarxa de HIS posa l’accent, molt en particular, amb el col·lectiu d’homes homosexuals, amb un missatge tan clar com contundent; “Estima, gaudeix, protegeix-te”. Exercir la llibertat sexual  i/o estimar amb llibertat però sempre des de la prevenció i l’adopció de mesures segures. Exercir una forma de masculinitat segura i responsable és no actuar amb ignorància.

sidahis

Anuncis