Amb aquest nom, ZÉRO MACHO, es presenta el 4 de febrer a Barcelona la plataforma social nascuda a França, que treballa per denunciar l’explotació i l’esclavatge sexual de les dones prostituides i combat la utilització dels serveis sexuals remunerats que fan servir molt homes, que recorren a la prostitució.

Sota el paraigües de l’Associació d’Homes Igualitaris de Catalunya (AHIGE) , i amb un format de tertúlia, podrem conéixer de ben a prop la feina feta al país veï per aquesta plataforma, sorgida dels moviments d’homes per la igualtat.

Iniciatives com aquestes volen donar visibilitat per una banda, als perniciosos efectes que la regularització de la prostitució pot tenir en aquells indrets on s’opta per “legalitzar la seva pràctica”, i per altra, a la necessitat que els homes trenquem amb un dels factors més extesos de la cultura patriarcal a les nostres societats; la compra de sexe.

 

zeromacho

Anuncis