Utilitzar la lectura d’un text escrit com excussa per a conscienciar, homes i dones per igual, de la importància de treballar conjuntament per la igualtat efectiva entre gèneres.

Amb aquest pretexte neix el Club de Lectura Igualitària que el PSC Sant Martí presenta el 17 de febrer a les 19h a la seu del partit al districte martinenc, situada al carrer Gran Via Corts Catalanes, 980.

La trobada per fer una lectura personal i grupal d’un determinat text manté, en cadascuna de les sessions, la incògnita fins al mateix dia de la lectura, del text i el tema elegits que les persones assistents compartiran.

En la sessió inaugural del club, organitzada el passat mes desembre, la temàtica elegida va girar entorn els mitjans de comuicació i el tractament periodístic a les notícies d’assassinats per violència vers les dones. Aleshores, es va llegir diverses notícies de violència vers les dones, extretes i publicades en diferents mitjans de comunicació escrits del nostre país.

La present trobada mantindrà la incognita fins al començament tot i que la temàtica sempe manté una relació estreta amb els drets de les dones, la igualtat efectiva, les discriminacions que viuen les dones o les noves masculinitats, entre d’altres temes.

L’activitat és de caire oberta i en pot participar qualsevol persona, afiliada o no al PSC, que tingui ganes de participar-hi i llegir la seva part de lectura. Per a inscriure’s al club de lectura, és menester comunicar el nom de la persona interessada al correu electrònic santmarti@socialistes.cat .

 

Anuncis