El passat diumenge 12 de març vaig gaudir de l’oportunitat de ser present, per segon any, a la Festa de la Igualtat que organitzat el PSC a Cornellà de Llobregat. La festa, que celebrava la seva quarta edició, s’instal·la com és habitual al Parc de Can Mercadé, un emblemàtic espai de la ciutat que ofereix un entorn amable, familiar i obert a la participació de tota persona que hi passegi habitualment o que hi passi per esbrinar el que s’hi ofereix.

Carpes d’entitats i col·lectius, una barra solidària per fer el vermut o prendre un refrigeri, jocs infantils, tallers i un estand destinat al debat i a les opinions al voltant de la igualtat d’oportunitats, l’Àgora Igualitària, són la base de la festa. I sumant-se a l’oferta de serveis de l’organització, tot el que el propi espai del parc ja ofereix de manera habitual; el tren en miniatura, les paradetes d’agricultors o les exposicions de la masia, confereixen una particular  idoneitat a l’entorn.

Vull agrair molt particular als i les socialistes de Cornellà la invitació a assistir en representació del grup Homes Igualitaris Socialistes, del que en soc el portaveu, i permetre’ns ubicar un estand informatiu així com l’espai a l’Àgora, per explicar i compartir amb les persones presents a la festa, les motivacions dels homes igualitaris i feministes en la recerca de la plena igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

No és gaire habitual ni freqüent gaudir d’espais com el que ofereix la Festa de la Igualtat de Cornellà i per això, encoratjo partits polítics, associacions, col·lectius i plataformes a treballar per fer possible que la igualtat efectiva i la lluita contra les discriminacions de les dones, disposin d’espais de creació, debat d’idees i compartir estratègies, com ens demostra des de fa 4 anys, el PSC de Cornellà.

Accediu a l’ALBUM fotogràfic de la Festa de la Igualtat.

 

 

Anuncis