El cap de setmana del 6 i 7 de maig, vaig participar en qualitat de portaveu del grup Homes Igualitaris Socialistes a diferents jornades formatives organitzades per la Joventut Socialista de Catalunya.

A la localitat d’El Masnou (El Maresme) els i les joves socialistes de diverses federacions, van organitzar la seva Escola de Formació anual. Vaig ser convidat a un vermut feminista, una oportunitat d’obrir un debat informal i compartir amb molts i moltes joves com els homes podem trencar amb el masclisme; és qüestió de modificar hàbits i costums personals no igualitàries.

El dia 7, la JSC Baix Llobregat va organitzar una jornada formativa a la localitat de Sant Vicenç dels Horts. En aquesta ocasió, vaig organitzar un taller formatiu on vàrem compartir vivències personals i compartir com els homes tenim una de les claus per combatre el masclisme hegemònic i com construir nous compartaments masculins, sempre des del respecte, la coresponsabilitat i la no violència.

El taller, amb una nodrida participació de joves socialistes de diverses poblacions de la comarca, fou molt participatiu i va permetre especialment els homes joves participants comprovar que cal forçar els canvis en els nostres entorns i universos personals per provocar un gran esclat social que permeti la progressiva implantació de la plena igualtat entre dones i homes.

Anuncis