El 21 d’octubre és una data assenyalada, des de fa més de 10 anys, en l’agenda dels homes que hem dit prou al masclisme arreu d’Espanya. Una data en la que cada vegada més homes alcem la veu i pleguem unides les nostres mans contra la xacra social més estesa i nociva de les nostres societats; el masclisme.

A més de 60 municipis espanyols i catalans, entre el 20 i el 22 d’octubre, milers d’homes participarem a les decenes de trobades d’homes que, des del simbolisme d’una roda que ens uneix en una tasca comuna, la lluita per la igualtat efectiva i contra la violència vers les dones, pretén visibilitzar el necessari compromís dels homes per erradicar el masclisme i la seva expressió violenta que cada any assassina decenes de dones al nostre país.

rodahomes

Aquestes activitats són organitzades per la Asociación de Hombres por la Igualdad de Género (AHIGE) , organització de la qual en formem part en la seva vesant catalana, els Homes Igualitaris Socialistes de Catalunya.

En aquesta ocasió, la trobada a Barcelona tindrà lloc el divendres 20 d’octubre a les 19h al Portal de l’Àngel / Plaça Catalunya, des d’on iniciarem una caminada reivindicativa contra el masclisme assassí que culminarà a la Plaça Sant Jaume, on a les 19.30h celebrarem l’acte reivindicatiu i la lectura del manifest.

Esperem poder comptar amb el compromís actiu i militant de tants homes com considerin que el silenci amb el masclisme ens fa cómplices, i que hem d’actuar per aturar-ho.

 

Anuncis